https://open.spotify.com/track/1YLJVmuzeM2YSUkCCaTNUB?plead=please-dont-download-this-or-our-lawyers-wont-let-us-host-audio

Karena selera musik beberapa minggu ini adalah rock, maka banyak reviews yang aku tulis tentang artis-artis rock.

Salah satunya adalah Florence + The Machine dengan lagu andalan mereka “Dog Days Are Over” yang pernah di-cover Pentatonix. Lagu ini ada di album pertama mereka, Lungs yang dirilis tahun 2009.

Pertama kali tahu lagu ini dari Yuka Tamada, finalis Indonesian Idol yang selera musiknya emang paling beda dan paling oke dari yang lainnya. Perlu diketahui bahwa nyanyiin lagu ini susah banget. Kalo enggak percaya, coba hafal lirik, terus cari instrumental lagu ini dan nyanyiin!

Favorite part: udah pasti pas bagian…

Run fast for your father, run fast for your mother

Run for your children, for your sisters and brothers

Leave all your love and longing behind

You can’t carry it with you if you want to survive

The dog days are over

The dog days are gone

Can you hear the horses

Cause here they come

Of course nyanyinya sambil teriak-teriak ya..

It’s Florence + The Machine, everyone!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s